Peter08



Peter ni vet Kissies lillebror, skrev detta i ett inlägg. Jag tänkte bara på en person när jag läste sista raden -ELIN STENMAN! Min kompanjon här i bloggen. Vi har 5 trappor upp till våran lägenhet med 7 trappsteg i varje, alltså 35 trappsteg och elin är DÖD när hon kommer upp. Hahahaha, det är så fruktansvärt roligt! ;)

C

Silvershampoo & Kenny Loggins

Förlåt att jag inte har bloggat någonting, mitt humör är upp&ner nu hela tiden. Försöker få ordning på det men eftersom en viss person inte alltid behandlar mig så bra så måste jag fixa det först. Komplicerade saker det där! ;)

Sitter hursomhelst med silvershampoo i håret nu. Hade gult hår så jag kände att det var dags för lite ändring! Kenny loggins strömmar ut ur mina högtalare just för tillfället.


haha, gulligt va? ;)

C

godmorgon

Ja,jag är vaken nu och ska fara till skolan idag,har knarkat alvedon nu så jag tror inte att jag har feber.
Man ska väl kämpa ut i det sista?
Jag kunde iallafall inte sova inatt så jag är lagomt trött nu..vill bara gå och lägga mig nu igen,men jag får väl tänka att det snart är höstlov..eller snart och snart ännu länge kvar, nio veckor :( buhu
Nej nu ska jag fixa dert sista sen drar jag mot cec :)

-elin-

somliga ljus brinner aldrig ut

Alltså jag tänkte vara sjuk imorgon för vi har hinderbana på frivaslveckan, haha men sen när jag provade hinderbanan idag så var det skitkul! :D
Men..jag har feber!
Tro mig den som vill men jag har det, så det blir att stanna hemma imorgon och vila upp sig tills på onsdag..för jag hoppas verkligen att jag är frisk på onsdag!
Hade som sagt vilja vara där imorgon också,men mamma tyckte jag skulle stanna hemma..

Åh,ikväll är det fångarna på fortet! Det är verkligen sååå himla bra! :D

Btw, förlåt frida,cec och ida för att jag inte stödjer er imorgon på hinderbanan! :(

-elin-

My life is like a..



Nu har jag bakat färdigt! Orkar dock inte ta kort på bröden, är helt slut faktiskt. Jag har gjort massor idag!
Jaja, ska snart titta lite på film och sen blir det väl att sova. Pappa kommer tvinga mig att fika lite också så det får man väl ta och göra! :)

C

standing where you left me

Hallåhej, jag sa ju att det inte skulle bli så mycket bloggande till helgen och det blev det ju inte heller.
Fast jag har bara varit på marknaden en dag,på fredag..sen blev jag sjuk!
Och det sämsta var ju att på fredagkväll så sa jag äh jag orkar inte fara ut ikväll jag far imorgon istället, och då blev jag ju sjuk på lördag!
Kände mig inte alls pigg när jag for upp till jokkmokk så..då blev det inget mer av det.
Men som tur är köpte pappa godis åt mig! ♥
Haha,annars hade jag nog inte klarat kvällen ;)
Jag hann köpa ett par örhängen eller mamma köpte åt mig men hon ska få igen pengarna!
Visar dom imorgon kanske.

Till veckan har vi frivalsvecka.Vi har det varje år, man får välja att göra en speciell sak i 3/4 dagar som tex musik,slöjd,bollsporter,camping och allt möjligt!
Dom flesta sakerna har kompledigt på torsdag om man sover borta vill säga, och sen så redovisar man på fredag. Och det är alltså hela skolan då.
Jag,Cec och Frida valde spökvecka, fast någon vidare spökvecka vet jag inte om det blir,vi ska typ bygga hinderbanor :s
Och sen på onsdag kväll så ska vi ha lite spökeri :D
Vi kommer ju säkert berätta mer senare i veckan..


Nej, nu ska jag se slå på tvn och titta om det finns något att se! :)

-elin-

bakar.


Nice bak-outfit va? ;)

haha, jag bakar solrosfrallor nu. Det kommer upp recept senare ikväll om jag hinner!

C

Gårdagens

Elin är tydligen sjuk och det är hennes anledning till inget bloggande (?) Jaja, Igår på dagen var jag ute på marknaden med frida sen gick vi hem till henne och flätade sminkdockors hår. hahhahahaha, jag skulle lära henne att göra fiskbensflätor och vi hittade två sminkdockor som vi satt och flätade ;)


gammal damp.

Vid 8 gick jag och mötte mone och sandra för att gå ut till marknadsområdet igen. Vii gjorde väl inte så mycket, jag var med alla kändes det som. Jag var överallt med allt och alla. Åkte karusell en gång med Marre & Kristina typ. Alltså jag vet inte vad jag ska berätta, det är jättesvårt!
jo juste! Vi gick in till scenen och tittade på Lilli & Sussie. Sen for vi hem.

Herregud va dålig jag är på att formulera text idag! jag skriver som en 10-åring ju!

äh, puss!

C

Still not good enough

Jag har inte blivit frisk ännu, hostar fortfarande. Eftersom jag föddes med astma så blir min hosta BÄTTRE NÄR JAG ÄR UTOMHUS eftersom det är renare luft där. Så säg inte "ta medicin om du är så sjuk"



ursäkta.. men oxis och pulmicort är inte dunder mediciner som gör att man blir frisk direkt, vad kan man säga.. det "hindrar" att man ska bli sjukare än vad man redan är.
Så snälla ni, yttra er inte ens om att jag inte är sjuk om jag kan vara ute. Jag är sjukare inomhus än vad jag är utomhus, tro det eller ej men jag är nog inte den enda med astma som har det så.
Och eftersom att ni inte har astma eller samma SORTS astma som jag, säg ingenting för ni vet inte hur jag föddes med den.

När man har astma drar bland annat musklerna i luftrören ihop sig. Luftrören blir trånga och det blir tungt att andas. Medicinen häver den här muskelkrampen i luftvägarna genom att stimulera särskilda mottagare, så kallade beta-2-receptorer, i luftrörens muskler. Då slappnar musklerna av och luftrören vidgas.

var det någonting mer ni ville veta eller? luften är renare ute, musklerna slappnar av efter medicinen, luften ute är friskare att andas in. Vilket gör det bättre för mina lungor.

Jag har levt med min sjukdom i 14 år så jag tror att jag vet bäst själv. Eller hur? ;)

C

från och med du

Har kommit till cec nu, hon är sjuk vilket suger apa! :(
Menmen, hon kanske blir frisk snart..hoppas vi på!
Blir väl att dra ut på marknaden sen, slutade tidigare som ni kanske förstår.
Vet inte vad jag ska skriva, jo att jag är grym på att åka skateboard,fråga mone han vet!


Jag i sommars, matvrak! ;)

-elin-

Upsidedown..

Jag vet inte vad jag ska göra, vet varken in eller ut. Du bryr dig inte, eller försöker men lyckas inte.. jag ställer så mycket krav.. åh, jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Ska umgås med bror nu, då brukar jag bli gladare.

C

jokkmokks höstmarknad

Idag startar jokkmokks höstmarknad, så det kommer inte bli så bra uppdatering i helgen,från min sida iallfall,fast tror inte att cec kommer blogga så mycket heller..
Skrev inte nåmer igår för att efter moma och dom hade farit så slog jag igång en rulle och sen somnade jag, var helt knäckt igår.
Idag slutar vi halv två och sen blir det ut på marknaden! :)
Nej,nu måste jag iväg till skolan..ibland är det drygt att bo två mil utanför jokkmokk...

-elin-

det stack till i hjärtat.

Jag vet inte vad jag ska säga.. är stum. Kul att du har roligt iallafall...... helst med andra tjejer.

C

gray



C

så här är det

Att jag har inte hunnit blogga någonting,igår så hade jag ingenting att skriva om..och idag så slutade vi tre och sen for jag med mamma och handla och massa annat.
Nu kommer min moma,låtsas morfar och kusin hit!
Bloggar sen,puss

-elin-

sjukling-outfit


tröja från storebror
strumpbyxor från h&m
tofflor från farmor.

C

Face

Jag tänkte tipsa om 2 rengöringsprodukter jag använder. Vi börjar med den vänstra.


Dermanord Olive Cleansing fick jag av min mamma när jag fyllde år. Hon hade köpt den här i jokkmokk på någon affär, vet inte vilken. Iallafall så använder jag den för att avlängsna makeup. Applicera den på torr hud, massera i cirklande rörelser och avlägna ögon makeup. Skölj sedan bara av med ljummet vatten och "dutta" handuken mot ansiktet tills det är torrt. kostar omkring 200kr


Neutrogena Visibly clear 2-in-1 använder jag endast som ansiktsmask. Det är bara att applicera den i ansiktet, inte runt ögon och mun. Låt verka i ca 5 minuter, skölj noga bort den eftersom den är lite seg i konsistensen. När huden sen har torkat så kommer du vara len som en bejbisrumpa i ansiktet och den rengör på djupet. Priset på denna är nog runt 100 lappen, finns på apoteket.

C

I don't know!

Jag vet inte varför elin inte bloggar. Hon kanske har fullt upp, har ingen aning! Hursomhelst så är jag hemma från skolan idag, jag vaknade med världens hosta och stannade hemma. Nu känns det dock bättre och jag önskar att jag var i skolan. Imorgon börjar jokkmokks höstmarknad och då måste man vara frisk!

som ni ser så har jag ändrat lite i designen men är inte klar ännu, ska fortsätta med det! :)

C

David



Ja. han fick med allting i en kommentar. Jag är lyckad. not.

C

prejudices

Jag reagerade över detta för ett tag sen och jag visste redan då att jag skulle skriva om det på bloggen. Jag har bara inte haft tiden för det.



Detta inlägg kommer handla om fördomar. Jag har ännu inte förstått varför vi människor alltid ska ha så otroligt mycket fördomar mot allt & alla?! Det är bara onödigt och du vinner ingenting på det alls, det finns ingen anledning till att ha så mycket negativa fördomar!

Om vi säger såhär; en kille som tillhör släkten Pettersson sitter och skriker elaka saker till folk. Då är helt plötsligt hela hans släkt dumma i huvudet. öööhm.. ursäkta mig? Det var inte hans SLÄKT som skrek sakerna, Det var han som person. Varför ska vi då alltid säga saker som "det är inte konstigt med den släkten", "hans familj måste ju vara störd eftersom han skrek sånt!"

1. hans släkt skrek det inte.
2. han är sig själv, i egen person.
3. trots att de är släkt så behöver de inte bete sig likadant!

Jag beter mig inte som mina bröder trots att vi är syskon. Så varför ska vi då säga att hela hans släkt är sånna?
Detta kan jag bli totalt galen på!



Det jag ser som det största problemet i ämnet om fördomar är all rasism. Folk som dömer ut personer pågrund av religion eller om de kommer från ett annat land, jag vet inte hur det är för jag är inte utländsk. Men jag vet att de har otroligt mycket fördomar emot sig.

Jag hörde faktiskt en kille säga senast idag:
"alla från afghanistan är fan helt jävla slut i skallen!"
Hur kan du säga att ALLA från afghanistan är slut i skallen?
Såvitt jag vet så bor det dryga 30 miljoner människor där och jag tror knappast att du har träffat alla. Du kanske har träffat 5-10 stycken. Alltså, hur kan man ens säga en sån sak?! En fördom mot ett land pga några personer. Bara för att de beter sig illa enligt dina åsikter så betyder inte det att alla afghaner gör det.

Varför ska vi människor alltidalltidalltidalltid gruppera folk efter utseende, religion, bakgrund, sexuell läggning osv?

Bara för att en droppe i oceanen är smutsig så betyder inte det att hela oceanen är det.

Jag tror att jag har sagt allting jag ville nu. Hoppas ni förstod hur jag tänkte och innan ni börjar strö fördomar, håll tand för tunga och tänk efter! bara för att en är elak är inte det skrivet att alla är det.

C


Det är mycket nedslående att leva i en tid, där det är lättare att spränga en atom än en fördom.
albert einstein

I'm free fallin'


She's a good girl.

-elin-

outfit och facelook


linne från cubus
skjorta från kappahl
leggings från h&m
bälte från Åhléns.


sliten nå jävulst & sjuk ;)

C

sick and tired of this shit..


even when I try to be nice and do something good, it still ends up badly

C

Sjuk

Sitter här med elin, pappa tvingade mig till skolan idag trots att jag var sjuk och han visste det. Han sa att jag fejkade så min pappa ligger INTE på plus nu. Tro mig!
Så imorse blev det att slänga sig upp ur sängen och göra sig i ordning på 10 min.
Elin den klanten har bandage på foten för hon sparkade tån i en pall i morse så hon kan inte röra den. Ojojoj ;)

C

home.

Nu är jag hemma, eller jag har varit hemma ett bra tag men inte orkat blogga riktigt. Jag är otroligt täppt i näsan, kan inte säga bokstaven N det går inte! ;)

ska duscha nu så jag bloggar senare! :)

C

Tränar

Jag är ute och springer, eller jag går nu för att kunna blogga haha. Har sprungit 3 km på 40 minuter, bra för att vara första gången eller vad säger ni? ;) nu ska jag fortsätta springa hemåt, jag bloggar igen hemma. Puss från cecilia

for a long time

Första skoldagen avklarad!
Det gick sådär,höll på att somna några gånger..och imorgon blir det en lång dag!
Aja,ska gå och se fångarna på fortet nu..


Jag i julas,herregud tiden går fort som cec skrev! (märker ni hur kort mitt hår var?)

-elin-

Märker du hur fort det går?


jag har börjat 8an. Känns som jag nyss började 5an! det är fyra år sen, helt sjukt!
Första skoldagen var helt okej, lite tårar i början av dagen men det vill jag inte ta upp.
Nu sitter jag i min säng och mår inte så bra tyvärr.. jag har ont i halsen och är snuvig. Har dock intalat mig själv att jag SKA gå i skolan hela veckan! kanske inte kan medverka på gympalektioner dock, men det ska nog gå bra! :)

C


taggad för skolan..eller så inte!

Fan vad trött jag är! Helt sjukt,ändå så somnade jag vid rimlig tid..men alltså jag kan inte sluta gäspa!
Hoppas vi slutar tidigt idag!
Vill att dagen ska gå fort,fast vi kommer väl ändå inte att jobba nå idag..
Orkade typ inte ens sminka mig,och då är elin trött! Haha

Vi hörs senare idag.

-elin-

heartache

4 oktober 2009 - 5 augusti 2010 ♥

david

the tears won't stop.. :'(

C

härlig kväll!

har inte bloggat för att jag har varit med frida hela kvällen, vi hade lite "reload" inför skolstarten. Det vart ansiktsmask, god mat & film. Nu har jag precis duschat och ska snart försöka ta mig i säng. Kommer dock inte somna i första taget! är inte trött för fem öre! :/

C

mamma♥


Min mamma kom hem med detta till mig i tordags. Hon hade köpt massor av skolmaterial till mig. Ni ser nog på bilden vad det är men jag skriver det iallafall! 4 kollegieblock, 11 pennor + stift och post-it lappar. Precis vad jag behövde, tack mamma. jag älskar dig, du är bäst!

C

earth gubbs.

Mitt engelska ord för jordgubbar. haha, eller det var min bror som kom på det och jag som lillasyster tog efter de! ;)
Ska snart börja packa ihop alla mina saker och göra mig redo för att åka hem till jokkmokk. Imorgon är det skola, jag kommer ALDRIG ta mig upp ur sängen, serious. Det kommer bli tungt nå så in åt helvete!

Jag har inte vänt dygnet nånting, jag har inte somnat före kl 3-4 under hela sommarlovet. Och då kanske ni kan räkna ut att jag har vaknat kring två-tre tiden på dagen också.


biggest big bro. The earth gubbs man.
hahahah, jag älskar bilden. ;)


C

tråkig söndag

Rubriken säger allt!
Skola imorgon,gå upp tidigt..jippie!
Vet inte hur jag ska göra den här söndagen rolig,det ända som är bra är att nya säsongen av the hills börjar idag!
Klockan sex på mtv för er som inte visste..
Jag älskar the hills,det bästa program som går på tv.


Elin ♥ The hills

-elin-

sliten lite halft

Har inte bloggat nå idag för att jag typ inte är så pigg,känner mig hur trött som helst!
Och så börjar skolan på måndag,usch längtar inte att gå upp tidigt på morgonen :(
Fast jag längtar ändå lite tills vi börjar,få ording på lite rutiner och sånt :)
Ni får ingen bild idag för jag ser så jävla drogad ut :p haha

Ha en bra kväll,orkar nog inte blogga nåmer ikväll..

-elin-

Cec kusin här! :D

Jaa, det är alltså jag, Linn Gustafsson som bloggar. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag antar att Cec har skrivit allt! ;) Men jag har iaf skrivit ett litet inlägg!



Yo y mi primo


haha, ja! jag och min kusin har inte alla getter i hagen precis. Det kanske man ser ;)
Vi är somsagt i stugan och är slitna som faaaen. Ska snart äta, det blir att vara i samma hus som surströmmingen. damn, we will die! :o

Nu ska jag skälla på min hund som har varit på rymmen.
PUSS!

C

Godmorgon

Jag vet inte varför elin inte bloggar. Hon har inte hört av sig till mig heller, pga personliga skäl. haha ;)
Vaknade iallafall nyss och är jätteförkyld. Jag är snuvig och har ont i halsen. Nu måste jag hjälpa mamma med lite saker, dom ska äta surströmming ikväll, Cecilia i ett annat hus.. CHECK!


gammal bild.

C

today's


kofta från cubus
linne från ginatricot
leggings från Only

ingen facelook idag tyvärr, ser inte så himla bra ut. Alldeles sliten och osminkad ;)

C

antikt

Eftersom varken jag eller elin visade outfit eller facelook igår så ska jag göra det nu. Tror inte att elin vill visa sin outfit eller facelook, hon var lite sliten. hahaha ;)


kort jacka från MQ
linne från Newyorker
leggings från Only


facelook.

Så nu har ni sett! :D

C

dagens shopping

Jag och elin har varit ute på stan idag och hittat lite olika saker, eller jag iallafall. Elin är faktiskt den snålaste personen jag känner när det kommer till pengar. TRO MIG!


ny sminkväska från h&m, min gamla var för liten. Jag tog bara första bästa som var stor! :)


Läppstift, eyeliner & klämmor från dollarstore. Jag vet att sminket är billigt skit från KUBISS men det skiter jag i! jag vill inte lägga ut 150-200 kr på smink som ändå blir gammalt sen, då köper jag hellre smink på dollarstore för 20 kr. Dock inte allt smink, men läppstift och sånt spelar det ingen roll vad det är för märke! :)

C

Dagens outfit

CEC

kofta från cubus
linne från cubus
jeansleggings från cubus

hahaha, allt från cubus! ;)


facelook

ELIN



kofta från h&m
linne från h&m
jeansleggings från cubus.




WAKA WAKA

Jag får väl börja med att be om ursäkt från oss båda för dålig uppdatering igår. Vi åkte ganska mycket bil, var ute på promenad och hade helt enkelt inte tid med våran blogg.

Vi har just fixat oss och nu väntar vi bara på min mamma så att vi kan åka till dollarstore. Det kommer upp outfit bilder sen från oss båda. Elin har inte tagit bilden ännu. Min bror och hans flickvän kommer hit sen och ska äta med oss. Min älskade mamma ska laga maten, trots att hon är så himla förkyld. Hon är jättehes, stackaren! Min mamma är det bästa som finns!♥


gammal outfit-bild :)

C

nagelack?

Hej sötisar!
Vet ni vad jag åt till frukost idag? Chokladpudding! Haha,nej men vi hade typ inget gott hemma,förutom det då så jag åt de!
Och nu ska jag måla mina naglar,men vilken färg?!
Jag har så svårt att bestämma mig,finns ju så många fina färger!
Har skrivit det här förut tror jag,förra veckan?
Haha,nåja..


jag målar för det mesta med depend :)

-elin-

Nyklippt.

min kusin är frisör så hon har klippt och slingat mitt hår. Tänkte att ni skulle få se resultatet nu :)





så ser det ut, hoppas ni gillade det? :D

C

I'm back!

for a moment..

Jag har ju gjort slut med min pojkvän, eller rättare sagt.. han har gjort slut med mig. Hade varit tillsammans i 10 månader och dagen efter så gjorde han slut med mig. Han ångrar sig massor men vi kan inte gå tillbaka tack vare detta. Det funkar inte, så Life sucks! Jag vet inte vad jag ska göra, kan inte äta eller någonting. Har gått ner massor i vikt iallafall, det är väl en positiv sak iallafall.

Kommer börja blogga i små etapper, inte mer än 3 inlägg per dag. Det klarar varken mitt hjärta eller min hjärna.

Nu vet ni iallafall att jag är tillbaka

C

todays outfit



Dissa mina vita ben,jag har faktiskt inte haft någon sommar i år! :(

Tunika - h&m
Shorts - h&m

-elin-

I've got sun in my pocket

JAG ÄR VAKEN!
Kan ni fatta det? Och vill ni veta varför? För att en försäljarj*vel ringde och väckte mig :(
Men det var nog lika bra det,annars hade jag väl aldrig tagit mig upp idag?
Och idag kommer cec hem! :D Eller till boden,men vi ses snart skulle jag väl tro!
Längtar som bara den alltså,var typ ett år sen vi sågs känns det som..
Varför jag inte bloggade nå igår var för att jag inte mådde så bra,jag var lite ledsen över en sak..men idag är jag glad!
Iallafall nu, haha är det någon som ska se vampyrer suger? Den verkar ju ganska rolig ändå..
Jag har typ inte sett eclipse,är helt efter..men jag vill se den! :)
Nej,nu ska jag fixa lite frukost,ha det bra!


Jag förra veckan..

-elin-

tidsöverdriv brukar det heta

- frågor om förhållanden



tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - ja
hur många har du varit kär i? - ingen aning
är du kär just nu? - njae,vet inte :(


- Tio frågor om dig själv

namn? - elin
när fyller du år? - 4 juli
några piercingar? - 3st i öronen
vad har du på dig just nu? - tröja och trosor
vilken årstid är bäst? - sommaren!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna upp bredvid den man tycker om..
vad tycker du mest om hos dig själv? - när jag tänker efter så INGENTING ;o

vad är du bra på?
 - haha,på att prata!
vem älskar du mest på denna jorden - kompisar,familj o släkt..
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans.


- 10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - cec
vem är den roligaste av dina vänner? - finns många ;)
vem är snyggast av dina vänner? - alla!
vem är mest partyprisse? - vette fan
vem är den du helst har filmkväll med? - alla?
vem av dina vänner är mest "evil"? - haha vet inte


- 10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - cec
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
vem är farligast i din familj? - pappa :D
vem ser roligast ut i din familj? - pappa
vem är coolast? - jag ;)
har ni något husdjur? - jo.
mest gemensamt med? - ingen
underhållningen? - jag&pappa
sover du oftast med? - ensam?
roligaste kvällen med familjen? - finns många




10 frågor om idag
vad har du gjort? - inget.
vad ska du göra nu? - snart se på någon film.
har du gjort något dåligt idag? - har som inte gjort nå idag
vad har du ätit idag? - mycket
har du duschat idag? - ja
Är du trött nu? - nej
vad händer i morgon ? - vet inte
går du i skolan? -  ja
har du varit i skolan idag? - nej


- ANNAT

Hur mår du just nu? - inte bra
Har du piercat dig? - jo

Är du hungrig nu? - nje
Vad är klockan nu just nu? - 20.45
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bdb,fb och blogg.se


TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - cec
Vem ringde du senast?  - cec ;)
Vem sms:a till dig senast? - cec haha
Vem  sms:a du till senast? - cec haha ;)


-FAMILJ
Hur  länge sen var det du träffa din morsa? - nån minut sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - några timmar sen


- ÖVRIGT

Gillar du punk? - njaa
Har du sminkat dig idag? nej.


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - nej
Vilket är ditt favoritband/artist? - många..men måste säga typ rihanna
Vad gillar du för musik? - all musik nästan


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja.
Har du fler än 5 tröjor? - ja.


- SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - ja.
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - ja

Använder du kajal? - ja
Använder du hårspray? - nej
Använder du volymspray? - nej
Använder du mousse? - nej
Använder du deodorant? - ja.
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? ja
Använder du brunkräm? - ja
Använder du rouge? -  ibland
Uppsatt hår eller hängande? - både och
plattar/lockar du håret varje dag? - nej

KÄRLEK
Är du kär just nu? - frågan har ställts tidigare?

Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - haha vet inte
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?  - nej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - beror på

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej

Vem sov du senast bredvid? - kommer inte ihåg
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - ingen har typ sagt de till mig :p
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vet inte
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - har inga syskon
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - som becca.


-elin-

KLARA!

Du gissade rätt på vem jag mös med ;) det gjorde ni andra också ju men klara var först så..LÄNK till henne :D

-elin-

I don't belive

Hej alla ni söta!
Förlåt för att jag inte bloggat nå,glömde skriva i torsdags att jag skulle fara till stugan på fredag..men nu vet ni det :)
I torsdags var jag med Mikaela och Frida, vi hade det jävligt roligt som vanligt och vi bästämde att vi skulle göra några saker till veckan,right girls? ;)
Iallafall så håller jag på att frysa ihjäl nu men det är väl ingen som bryr sig om..
Nu ska jag göra något vettigt tror jag.
Vi hörs!

-elin-

love

Sitter här med min underbara kille och bara myser ♥

Gissa vem det är,om ni gissar rätt får ni en länkning! ;)

 

-elin-

har inte haft någon dator

Jag har inte haft någon datorn på hela dagen,därför har jag inte bloggat någonting..
Håller faktiskt på att läsa en grymt bra bok nu så vill faktiskt inte blogga nå :p
Haha vet, men den är bra,har blivit värsta bokomalen nu!
Men tänkte bara skriva inlägget så att ni vet varför jag inte bloggat nå :)
Hoppas att cec börjar blogga snart..(?)

Ha en fin kväll!

-elin-

Vet ni?

Vet ni en sak?
Jag vill skriva en bok,och jag på fullaste allvar!
Jag SKA göra det,när jag har tid,om det är nu eller senare i mitt liv får jag se..nej men jag vill nog typ gå medie efter nian.
Fast jag hinner säkert ändra mig,jag är en sådan människa,ändrar mig från dag till dag,ena dagen har jag bestämt mig för att testa att tex köra cross,nästa dag vill jag rida på en kossa..haha ja ni fattar? ;)
Rida på en kossa,hade varit rätt coolt..
Aja,nu ska jag se på top gun,en av världens bästa filmer! :)


Tom Cruse är nog en av världens hetaste killar också,eller var ;)

-elin-

jippe yey,eller så inte

Kom hem först nu,har nyss ätit middag,åkt bil nästan hela dagen,sovit 4 timmar inatt, elin mår skit bra!
Eller så inte..har mått dåligt nästan hela dagen,och det beror nog på att jag har sovit för lite inatt,men jag kunde inte somna,jag tänkte på allt mellan himel och jord..hur enkelt allt hade varit om jag hade bott längre ner,jag saknar östhammar,saknar att vara där nere på sommarna,saknar att få hälsa på all släkt på sommrarna,visst har ju släkten varit här och hälsat på men, jag saknar det ändå! Saknar bua, (ett litet sammhälle utanför göteborg.)
Allt är så fint där nere, saknar alla människor som jag känner där nere,saknar dom.
Jag längtar tills nästa sommar,då ska vi nog fara ner.
Har inte varit nere på två år nu, usch..

Jag har inte bara varit u a-jaur jag har varit,till piteå,älsbyn osvosv idag.
Haha,när jag pratade med daniel idag så frågade han mig om jag hade kommit hem (klockan var typ ett då.)
Jag ba,nej nu är jag i piteå! Han ba,du är ju förfan i hela norrland idag!
Hahah,ja det känns iallafall som att jag har det.

Och imorgon får jag inte heller sova ut,då ska jag up 07.00, fast det kanske är lika bra,att värma upp inför skolan,börjar ju om två veckor :(
Usch vad sommarlovet har gått fort! Jag har typ inte gjort nå i sommar känns det som,även fast jag hade massa planer, nåja när cec kommer hem så ska jag och hon fara till piteå en helg och bara shoppa och ha det mys,bo hos faster mitt i stan,gr8! :D

Saknar dig Cecilia :(♥

-elin-

hmm..?

Ska snart gå och lägga mig,ska upp klockan 06.00 imorgon,vilket jag inte vill!
Men jag hade kunnat stannat hemma,så jag får väl skylla mig själv!
Men innan jag går och lägger mig så ska jag måla mina naglar,både tånaglarna och fingernaglarna,men vilka färger? Hmm..får nog fundera på det, mina vänner suckar alltid när dom ser mina färger på mina naglar,haha kanske för att jag brukar välja lite udda färger? ;)
Men jag är ju en udda person så då är det väl ganska självklart att jag måste ha udda färg på mina naglar också.
Gud vad jag har blivit dålig på att ta kort och lägga ut på bloggen,måste bli ändring på det nu när jag har en bra kamera på mobilen,min förra var verkligen kass!

Nej, nu ska jag välja färg!
Sleep well så hörs vi imorgon! :)

-elin-

alone in my house

Morsfarsan for till jokkmokk,skulle handla och köpa pizza åt mig,gr8! ;)
Och jag har inte varit och tränat ännu, snacka om lat.se..
Nej men när jag skulle fara ut och springa,tror ni inte det började regna då?
Så himla otur jag har ibland!
Aja,får väl ta en slapp dag idag,imorgon kommer jag typ åka bil hela dagen :( ska till arvidsjuare, sen till någonstans(?) Pappa skulle typ titta på nån bil eller nå,och jag trodde att jag skulle få shoppa,men det blir nog inte så :( fast ska till boden på tisdag så då kan jag ju de,fast jag har inga pengar,men pappa har ju (a)



Pappa i turkiet, världens bästa pappa ♥

om du lämnade mig nu

Har nyss vaknat..igen!
Haha,vaknade tio men somnade om..ovanligt?
Nu sitter jag här och funderar, men inget jag kommer fram till!
Ska snart fara ut och träna,springa lite sen träna på vårat "mini gym" haha ;)
Sen vet jag inte vad jag ska göra,har grymt ont i min nacke och rygg :( jag har haft ont i ryggen jättelänge nu,måste göra någoting åt det!

-elin-

ibland är det inte lätt

Nu är jag hemma igen och ja,ni har ju sett vad som hänt. Bara tråkiga tider det här!
Men jag har haft det härligt iallafall! Solat och badat och blivit lite brun tillochmed,ja norrland har väl sina fina studer ibland!
Nej,är extremt godis sugen nu,måste ha nå mumsmums!

-elin-

tears.


Jag har gråtit sen kl 5 nu och det har inte tagit slut.. Hatar livet ;(



Ja, från Peter08's blogg.


Ursäkta? Indian-looken? Betyder detta att alla kommer go wild och börja titta på pocahontas för inspiration?
Jag förstår inte :o

C

jag är så ledsen

Jag behöver tid nu, tid för mig själv. Jag har förlorat min klippa, kan inte stå stadigt längre.
Kan inte blogga nu. det går inte..

.

Jahapp. då var det över mellan mig och david. Vill skriva världens novell om det här men nej.. jag kan inte, vi var så nära och han sa upp det.

Det gör ont men vad fan ska man ta sig till?
vad händer nu då? -ja den som vet det är guldvärd..

C

I'll soon be back on my both feet

Gårdagen var förjävlig. Likaså natten men det visste jag redan att den skulle bli, jaja. Jag orkar inte deppa längre nu, mår inte bra av det!
Vaknade iallafall klockan 2 och nu måste jag verkligen duscha! Mitt hår är hur äckligt som helst! ska bli skönt att äntligen få kleta i lite grejs i håret och sen platta det, fyfan så härligt! :D

C

empty


It is hard to get up on your feet again when you feel that you give alot without receiving something in return.



C

the worst of them all

jag har ont. Så ont i hjärtat.. betyder det här ingenting för dig? jag ska inte, okej.. förlåt, jag ska ju inte!
men du gör det iallafall, jag får jätteont. Detta betydde guld för mig. Jag trodde det skulle bli bra, att allting skulle bli underbart men ingenting vart det. inte en enda sak. Jag önskade och hoppades starkt.. men ingenting vart som jag ville. Fick stå med smärta i hjärtat tillslut. Jag vill inte vara kvar.. vill bara bort ;(



så bra mår jag nu (nej, det är inte vatten. Tro mig) hur kan jag reagera så stark för detta? jo, för det är en sån stor sak för mig. Det betydde guld..

C

dagens..citat!

- Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på.

-elin-

-



I'm here without you baby..

-elin-

Dagens outfit


HA mina fötter ser enorma ut! jag vet att bilden är dålig, men skit samma

Kofta från cubus
linne från Ginatricot
Jeans leggings från Cubus
Skor från skokanonen

C

Guys.. What are you afraid of?!

Jag har kommit på en sak nu..

Varför har alla killar som typ är över 15 år ALLTID handen i kalsongerna?!
majoriteten av alla killar har det, helst när de ligger i soffan och tittar på tv. De försöker ju inte direkt dölja det heller..
Är de rädd att den ska försvinna eller vad är problemet?
Jag förstår inte meningen med det, och verkligen inte inför folk!


Vad hade alla sagt om vi gick runt med en hand i trosorna varje dag?

Ja, Cecilia funderar alltid såhär ;)

C

Answer

En person frågade vad jag använder för plattång, Den heter Babyliss Pro 230 digital stream Ionic Pro sol-gel nano. Hahah, ja! nu vet ni ;)


Fick den av min pappa och jag rekomenderar den starkt! Jag bad om en annan plattång som han skulle köpa. Han var så jävla arg när han kom hem från Luleå!


Pappa: Hur fan kan en plattång kosta så jävla mycket? 900 förbannade kronor, var du tvungen att ha den dyraste?!?!!? *slänger fram kartongen på bordet* Varsågod!

Jag: Ja pappa tänk att den plattången jag VILLE ha kostar 299 och den här.. ja, du har köpt fel. Så don't blame me!

Pappa: du skojar va?

Jag: nej. innan du börjar skrika och gapa så kan du väl fråga?

Pappa: men alla heter ju babyliss pro blablabla.

Jag: mm.. visst, björn axel tools då? Remington?

Pappa: *mumlar och går iväg*

HAHAHA



Den har ånga, 230 grader kommer den upp till, "kammar" och ja allt! Den är även perfekt att locka/våga håret med. Tyvärr.. så är det dyr, VÄÄÄLDIGT dyr.
Den finns att köpa här för 995 kr. Finns även på Åhléns, vet inte priset där :)

/ C

new stuff


mascara från H&M 49.50 REA
Strumpbyxor från Åhléns 39.00 HALVA REAPRISET
Bälte från Åhlens 59.00 kr

Tänkte köpa ett nagellack också men det får bli någon annan gång! :)

C

Shopping

Jag sprang ut på stan här i boden ett tag för att fylla på mobilen och köpa strumpbyxor, hade ett presentkort på åhléns så jag fyllde på mobilen där och köpte lite saker.
Hann på H&M ochså, fyndade en NÖDVÄNDIG sak där också!
Jag visar senare vad det var :)

C

lurade!

Haha,har inte farit till stugan ännu ;)
Idag har jag sett på film när jag var liten,ojojoj vilken skitunge! Hade tänk vara med Frida idag men eftersom jag trodde att vi skulle fa tidigt till stugan så blev det inte så, och nu är det ingen idé om vi ska fara till stugan snart :(
Får bli nästa vecka!
Fast jag har ganska fullt upp då med,men någon dag måste jag väl kunna vara med fridish! :D

-elin-

Grattis storebror

Måste bara säga grattis till min älskade storebror som fick sitt körkort idag! Det måste kännas underbart för han!
är faktiskt stolt över honom! :D



GRATTIS IGEN! :D

C

Alone again

Ja nu sticker ju elin till stugan så jag får ansvaret över bloggen. Once again.. Men jag vill jättegärna ha tips nu från ER vad jag ska skriva om, det är så svårt att driva den själv om jag inte får någon inspiration. Så snälla tipsa mig om vad ni vill läsa! :)

C

Sötnos


Kolla vad otroligt söt min voffe var när hon var liten!
Inte lika söt nu ;) haha jodå.

-elin-

godmorgon

Vaknade vid tio,kom på att det fanns en till person som kanske var vaken då,och det var den personen ;)
Bra start på morgonen säger jag bara!
Solen skiner ute! Helt otroligt! Men det kommer väl bli mulet senare idag,som alla andra dagar..
Kan jag inte få flytta till något som bor längre ner? Snälla? (a)
Tror jag drar till stugan idag..så det lär ju bli kass uppdatering från min sida,men ni har ju kvar cec,eller hur? ;)
Det är det bästa när man är två som bloggar!

Btw Grattis Cec och David! :D<3

-elin-

10 månader

klockan är 00.20 vilket betyder att det är den 4 augusti, jag och david har varit tillsammans i 10 månader idag.
vi får se om han alls kommer ihåg detta, tror tyvärr inte att han gör det..


4 oktober 2009♥

C

I don't get myself!

Jag förstår verkligen inte varför jag tittar på klänningar när jag aldrig använder de ändå?!
enligt mig så är jag för tjock för att använda klänningar, sorry! :O

Jag förstår mig inte på mig själv när jag handlar kläder, då tänker jag på mig i annan person. I'm wiiierd!


bild från skolavslutningen.

C

Har inga mål i livet..

Jag kom just på det, jag har inga mål i mitt liv..

eller jo.

Gå ut skolan med bra betyg
få en bred utbildning
ett bra jobb
vara lycklig och kär
ha 2 barn efter 25 års åldern
(helst alice och jens)
Och såklart.. Det här är nog mer en önskan men ja.. jag vill ha david hela livet.

jag har inte några "häftiga" mål, typ som att hoppa fallskärm och sånt.. nej jag är mest rädd för allt :(

sån är jag.. ♥

C

"Till now I always got by on my own"




I hear the ticking of the clock
I'm lying here the room's pitch dark
I wonder where you are tonight
No answer on the telephone
And the night goes by so very slow
Oh I hope that it won't end though
Alone

Till now I always got by on my own

I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone
How do I get you alone

You don't know how long I have wanted

To touch your lips and hold you tight,oh
You don't know how long I have waited
And I was going to tell you tonight
But the secret is still my own
And my love for you is still unknown
Alone


Till now I always got by on my own

I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone
How do I get you alone

C

beautiful place


En underbar bild från stugan förra veckan!
Åker nog dit imorgon kväll eller torsdag morgon, men då stannar jag inte så länge..tror jag (a)

-elin-

min ögonfärg


Många frågar mig vilken ögonfärg jag har,men det ändras typ dag för dag. Haha, en del tycker jag har gråa ögon en del blåa och endel gröna, så jag säger att jag har blågrågröna ögon! :)
Föresten! Ser ni att jag har typ fräknar brevid ögat tom?!
Jag hatar att ha fräknar!

-elin-

outfit och facelook



Jeans leggins - lindex
Linne - halens
Huvtröja - jokkmokk hockey,fick av kusiner ;)


Har nästan inge smink idag..

Förlåt för första bilden,vet att det blev suddigt såg det först nu..jag har inte ork att ta en ny bild.

-elin-

Pain


random picture (?)

jag har ont i mina skulderblad, inte lite heller! Måste ha sovit helknasigt för nu gör det verkligen riktigt ont. Kan inte stå ordentligt för då gör det ont och jag kan inte sitta för då värker det i benen, magen och ryggen pga mensvärk. Åh vad jag älskar mitt liv nu!

C


Mychonny

Den här killen gör verkligen min dag, jag kan sitta och skratta åt de hur länge som helst! :D




det påminner faktiskt om mig och min mista storebror, han är så jävla jobbig alltså ;)

C

Info

som ni ser så har jag lagt in en liten text efter alla inlägg. Gjorde det så att ni kommer ihåg viktiga saker.
Jag vet att mailadressen även finns i headern men det är aldrig fel att påminna folk, right?

Hoppas ni kan ta till er av det där och förstår hur vi menar =)

C

Godmorgon!

Jag fick bara ha min dejt med John blund till klockan 13.00. Sen behövde pojkvännen lite stöd så jag har pratat med han också. Det har iallafall löst sig nu så han är helskinnad igen! ;)

Sitter och slö-tittar på Animal Planet, Typ rescue zone. De räddar massa djur som har ajaj & är i fara.
Inte så spännande men det funkar att se iallafall.
Jag bloggar mer sen! :)

C

btw

Har pengar på mobilen nu så det är bara att smsa till mig nu! :D

-elin-

äntligen!

Är helt knäckt,har rensat kläder ur min garderob, väl behövligt kan jag säga! Men när man har rensat lite kläder så behöver man ju något nytt också,eller hur? ;) haha
Men nästa vecka ska jag typ på måndag till arvidsjaure och på tisdag till boden så då blir det kanske lite shopping :)
Kanske ska till piteå till veckan också,vet inte..
Har ju glömt att visa vad jag köpte när jag var till piteå förra gången,attans! Fast jag tror att när sommaren är slut så ska jag visa allt jag köpt i sommar,inklusive vad jag köpte när vi var i turkiet för det har jag inte heller visat!
Nej, ska gå och vila ett tag nu så jag orkar göra något mer senare!
Cya! :D

-elin-

Nanna


nu ska jag krypa ner under täcket och dejta john blund till kl 14.00 imorgon, MINST
haha, nej min bror kommer hit och ska plugga teori så jag måste förhöra honom lite.. Han lär väcka mig tyvärr :/

Sovgott! :)

C

Kusiner





Jag tror jag känner min kusin lite väl bra ;)

C

åh herregud!

Min pappa står i köket mitt framför mig och försöker vara kung fu panda eller nå,och han lyckas verkligen!
Min pappa är lite crazy,precis som jag! :D och det är alla andra i min släkt! Ni ska bara veta!

-elin-

jag är ett levande bevis på att allt går!



JÄVLA KLANT-ARSEL!

C

snälla ni?

Vet ni hur roligt det är att få komentarer? Vi tycker ni är ganska dåliga på att komentera,så ni kan väl vara snäll och börja komentera lite mer? Blir roligare att blogga då! :D

cecelin

no make up - make up


no make up!


make up..

Någon skillnad? ;)

C

boys



Ibland förstår jag mig inte riktigt på dig!

det var bättre förr,när man var liten..


Jag och morfar


Väl utrustad i kuorpak


Det röda ni ser på högra ögat är en vagel,hade det när jag var liten,syns lite nu om man tittar efter ordentligt..


Världens snällaste hund! r.i.p zita! ♥


Semester i spainen.


Tuffing i fjälls och pimplar ;)


Jag har aldrig varit riktigt normal..



Ja,det var några vackra bilder på mig,eller? ;)

-elin-

Butterfly fly away

Sitter och tittar på lite kort sen jag var liten,haha lite skratt får man ju iallafall! ;)
Jag slänger upp lite bilder senare så får ni se hur jag såg ut när jag var liten och ful :)
For från cec vid halv fyra,sen for jag med morsfarsan till morfar, sen for vi och handla sen blev det att fara hem.


Ser ni vad snäll cec pojkvän är med mig? ;)

-elin-

Godmorgon

vi har alldeles nyss vaknat så nu sitter vi bara här och gör absolut ingenting..
Elin åker tillbaka till Lenatorp vid fyra, sen ses vi inte föränn skolan börjar typ, TRE JÄVLA VECKOR!
Vi funderar på att ta livet av oss nu ;)
Men vi lär prata i telefon en hel del då, hahah

Aja, puss.


Cecelin















Ja, vi driver denna blogg. Snygga som få & jävligt dumma ;)

C & -elin-

you are my sweetest downfall


sitter med Elin och lyssnar på Regina spektor - samson. Den är helt underbar!
Vi var ute förut som ni kanske läste i elins inlägg, det finns ju inte så mycket att säga när hon har bloggat om det redan ;)
På fredag åker jag,mamma & storebror ner till älskade Österbybruk, jag tror jag ska passa på att träffa Thea då också! Hade varit riktigt roligt!
Vi får se om jag åker till götene, HOPPAS! jag vill träffa min älskade david nu! :'(♥

C


Love the way you lie

Vi har nyss kommit hem. (sover hos cec inatt.)
Vi har typ varit och vandrat i det här tråkiga samhälle som heter jokkmokk.
Det händer fan ingenting här! Så om ni funderar på att flytta hit eller komma hit,gör det inte! Finns inget att göra,och det är sant,ni kan fråga vilken kotte som helst som bor i jokkmokk..
Nåja,slut tjatat om de.
Vet inte vad jag ska skriva.
Vi bloggar väl mera senare :)

-elin-

I'm home

Nu är jag hemma!
Skönt har det varit att vara borta fast,jag har längtat hem ändå lite ;)
Vi kanske far tillbaka dit någon dag i veckan vet inte ännu..
Jag har inga pengar på mobilen för dom som har försökt smsa till mig och inte fått något svar så jag är inte sur eller nå, och nu vill jag att en viss cecilia windahl ska ringa mig ;) har lite planer att sprida som sagt..
Nej,ska göra något vettigt nu!
Bloggar sen.

-elin-

tidigt

Jag gick upp klockan elva idag. ska åka hem med pappa till jokkmokk för att packa, dock så var jag inte så jävla pigg när jag vaknade, somnade i soffan och vaknade nu (a)
Men det är så galet mysigt att sova i soffan under min filt, DET ÄR MIN!
den var förbannat dyr, 650 kr för en filt men det är den värd! ;)

C

RSS 2.0